Praktijk voor Integratieve Ademtherapie

& Persoonlijkheidsontwikkeling

Praktijk voor Integratieve Ademtherapie
& Persoonlijkheidsontwikkeling

Over Irene

Irene E.J. Aafjes, trainer en therapeute

Ik heb de driejarige opleiding Integratieve Ademtherapie gevolgd aan het Instituut voor Integratieve Ademtherapie van Hans Mensink en Tilke Platteel-Deur. Ook mijn opleiding tot trainer rondde ik daar af. Naast deze opleiding volgde ik een driejarige cursus voor Spiritueel Bewustzijn (naar/bij Corey van Loon), verschillende cursussen Bio-Release massage, cursussen Superpolariteit bij Jaap Lensen,  diverse cursussen in Psychologie en Pedagogie, cursus luisteren naar kinderen en jezelf (Gordon-Methode), de Self-Esteem-workshop van Bob Mandel, en meerdere cursussen en workshops Familie-opstellingen naar Bert Hellinger. Ik ben lid van de International Breath Foundation (IBF). 

Sinds 1994 heb ik een eigen praktijk voor individuele therapie, supervisie en groepswerk, zowel in het Nederlands als in het Duits. Daarnaast ben ik werkzaam als gasttrainer binnen de driejarige opleiding voor Integratieve Ademtherapie. Door mijn loopbaan was ik ongeveer 40 jaar betrokken bij de ontwikkeling van het jonge kind en het innerlijke kind bij volwassenen (en de vaak emotionele eenzaamheid en pijn van (innerlijke) kinderen). Door mijn opleidingen en cursussen kreeg ik de mogelijkheid mensen te helpen deze pijn te voorkomen en/of te helen. En om oude ervaringen om te zetten in bouwstenen voor energie, wijsheid, kracht, inzicht, vertrouwen, speelsheid en humor. 

Wezenlijk voor mij is de eenvoud van de techniek van het ademwerk. Andere methodieken die ik inzet zijn : Relatiewerk, Proceswerk, het Innerlijke kind, Voice Dialogue, meditatie- en visualisatietechnieken, affirmaties, Familieopstellingen (voor individuele sessies), gespreks-technieken, e.d.

Voor meer informatie kun je me bellen of e-mailen, je bent van harte welkom!

Contact

Irene Aafjes
Zoetendaal 65
6662 XH Elst (Gld.)

Tel.: 0031 - (0)481 - 376325
E-mail: info@adempraktijk-irene.nl